Thursday, October 16, 2008

RABAKS$$$

Selamat Hari Raya bro. Camne raya kat tempat korang? kat mana2 pon raya tetap meriah ek? kalau ada sesaper yang rasa raya dia tak meriah tu, tandanya poser tak cukup ar tuh! ekekeke...

Raya taun ni aku dokali rabak bro! Balik je dari umah orang tua aku, raya ke3 tu... tetiba motor aku takleh start. Puas aku terajang, tak berdecit pon... Eh, ngade-ngader la pulak! check2...fuel pump dia tak function. Rabak poket aku RM170 :s

Kemarin, keter lak wat hal! asal aku on aircond jek, dia bebunyi. Bunyi dia lebih kurang canggini ar witt..wittt...wiwiwitttt!! tak lain nak 'duwit' jugakla tu! tanya2 foreman, dia kata compresser aircond aku problem. Rabak lagi poket aku yang sebelah lagi, RM480 tuuuu....hadehh!

compresser aircond yg rosak
compresser aircond baru

7 comments:

Serunai Faqir aka SF said...

hehehehe ... sabar je la bro ... nak buat camna, gua balik kg hari tu pun guna keta makcik gua ... hehehe

Mak Su said...

lama menghilang? ke mana?

raya biasa jer bro, every year is like that, beri beri beri, kutip kutip kutip (luit laya)

zino said...

salam aidil fitri...
lama tak singgah sini.. anggap lah yg rabak tu bukan rezeki nunn.. rezeki orang lain..

blackpurple @ jowopinter said...

Dah tukar yang baru, mesti sejuk gila kan?

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

Looo... masih beraya lagik ke?

Nunn said...
This comment has been removed by the author.
Nunn said...

sf..memang la bro dah tak de rezeki wa ...nasib baik lu ada makcik bro ..syukur alhamdullilah

mak su..banyak keja mak su tak gi mana2..apa nak buat rezeki pomen tuuu....

zino...betul tu zino setiap kejadian ada rahmat dia...

bp..betul tu bro....gila pun tak sejuk cam tu..

zm...raya sebulan sis